Barion Pixel

A legprofibb szállodások itt keresnek

Weboldalunk felhasználóbarát kialakítása, egyszerű, könnyen érthető, a hirdetéseiben transzparens működése, szakértői támogatása miatt egyedülálló a piacon. A bérsáv, a juttatások feltüntetése, az oldal hangulata az, amely miatt minket választanak az álláskeresők, szakemberek, az új munkahelyük kiválasztására. Ideiglenes munka, vagy szállodai karrier? Bármilyen szállodai munka megtalálható ajánlataink között, Neked csak válogatnod kell!

Állás könnyen, állás egyszerűen,
szállodásoktól szállodásoknak


Természetesen nem csak az álláskeresőkre helyeztünk hangsúlyt, a munkaadói funkciók is kiemelt szerepet kaptak. Az álláshirdetés feladása roppant egyszerű és gyors, csak pár percet vesz igénybe. A jelentkezők nyomon követése átlátható, nincsenek felesleges körök. Mindössze pár lépés választ el attól, hogy megtaláld az ideális munkaerőt. A legjobbat persze a végére hagytuk. Az „alap” hirdetési csomagunkat, most díjmentesen veheted igénybe.

Személyes meggyőződésünk: A szállodai munka jó munka, a szállodák jó munkahelyek!

Kattints ajánlatainkért

Az alapítók

Hét éve ragadt magával engem és a testvéremet a turizmus világa, azóta dolgozunk különböző szállodákban és pozíciókban. A legnagyobb öröm számomra egy mosoly, egy elejtett köszönöm és hogy tudom, hozzájárultam a szállóvendégek kikapcsolódásához, pihenéséhez. Karrierem során több alkalommal is kerestem állást és hirdettem meg pozíciókat, így láttam mind a két oldalát a szállodai munkaerő piacnak és kihívásainak.

Nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy többen is vagyunk olyan lojálisak ehhez a szakmához, hogy csak ebben szeretnénk dolgozni. Karantén ide vagy oda, többen is vagyunk olyanok, akik ezt a szakmát is hivatásszerűen űzik. Akkor miért nincsen egy külön, exkluzívan a hotelszakmát célzó, specializálódott oldal? Egy hozzáértő, releváns szakmai tudással rendelkező csapattal, akik összekötnék a szakmában dolgozni vágyókat a hotelekkel? A koncepciónk megvolt, már csak egy olyan csapattagra volt szükségünk, aki tudja, hogyan kell egy ekkora, a mai trendeket követő weboldalt megvalósítani, aki képes menedzselni a fejlesztést és az üzemeltetést. Így került Bence a csapatunkba.

Régóta ismerem Leviéket, több összejövetele alkalmával is felmerült a vállalkozási ötletük, amelyben próbáltam tanáccsal ellátni őket. Az egyik ilyen alkalommal Levi megkérdezte, hogy nem lenne-e kedvem csatlakozni hozzájuk, amelyre egyből igent mondtam. Abban egyeztünk meg, hogy a projektvezetői és informatikai fejlesztésekben szerzett tapasztalataimmal segítsem a hotelallasok.hu létrehozását és támogatom folyamatos fejlődését. A tervem egy egyedileg fejlesztett, felhasználóbarát, funkciókban bővelkedő, egyben biztonságos, stabil rendszer megalkotása volt. Az oldal működését és tartalmának kialakítását a Czupor testvérek szakmai és piaci tudásával kiegészülve készítettünk el.

A fejlesztés sosem lesz igazán kész, mindig találunk majd csiszolni valót rajta, de hosszú út áll mögöttünk és remélem az eredménnyel te is elégedett leszel.